dinsdag 10 januari 2012

Nieuws in adoptieland

Een paar weken geleden hebben we besloten dat we het heel erg leuk zouden vinden om nog een kindje uit Bulgarije te mogen adopteren. Een broertje of zusje voor Florian. Voor die tijd had ik al contact gehad met de vergunninghouder om te vragen wat voor mogelijkheden er waren voor ons om weer voor Bulgarije te kiezen gelukkig is het geen enkel probleem.
De procedure van Florian is zo goed gegaan dat het ons erg leuk lijkt ook voor later dat de kinderen uit een land komen en Bulgarije is een heel belangrijk land voor ons geworden.
We moeten dan weer twee keer afreizen maar op dit moment zit er tussen de eerste en tweede reis ongeveer 3 maanden en soms ook wel wat korter.
We zijn nu druk bezig om de vijf vragen te beantwoorden en deze hebben we laten vertalen en de andere formulieren in te vullen. Hopelijk kunnen we dan zo snel mogelijk op sturen naar de vergunninghouder.

3 opmerkingen:

  1. Heel veel succes in jullie tweede procedure

    gr Tiemen, Anneke, Jonathan en Abigaïl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! succes met alle papieren! en dan hopen op een snel voostel! gr kim, jack, jamie en Yang Ning

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Claudia, superleuk dat jullie een tweede procedure starten. Hopelijk gaat deze net zo voorspoedig als de eerste! Heel veel geluk en succes!
    groetjes, Maaike (van de Bulgaartjes-hyves)

    BeantwoordenVerwijderen