woensdag 22 februari 2012

Huisbezoek

Vanmiddag kregen we bezoek van Simon Sorg. Hij is de zoon van de vergunninghouders en heeft zelfs 6 broertjes en zusje die allemaal geadopteerd zijn uit Roemenie. Het was de eerste keer dat hij in onze nieuwe huis kwam kijken.
Eerst eventjes uitgelegd welke dingen er veranderen zijn qua documenten verzamelen. Gelukkig is er niet veel veranderd als 3 jaar geleden, twee dingen extra maar dat valt erg mee. Tot nu toe hoeven we alleen maar ons internationale trouwakte op te vragen in ons oude woonplaats en de rest allemaal in Duitsland. De special need lijst is wel heel erg uitgebreid. De komende tijd kunnen we daar naar kijken en als we vragen er over hebben wil ik dat volgende week proberen te stellen als we bij de vergunninghouder zelfs zijn.
Florian heeft zich heel netjes gedragen heerlijk gespeeld en mooie tekeningen gemaakt ook voor Simon hahah.
De wachtijd is op dit moment zo'n twee of drie jaar maar voor sn kindje weten ze het niet. Ze krijgen wel regelmatig een vraag uit Bulgarije als ze ouders in hun bestand hebben voor een kindje met bepaalde sn. Zo is dat ook gegaan bij Florian. We wachten maar af en op eens gaat de telefoon.....

1 opmerking:

  1. Spannend Claudia!! Laten we hopen dat het telefoontje heel snel komt! groetjes Maaike (bulgaartjes-hyves)

    BeantwoordenVerwijderen